eur:
389.11
usd:
360.57
bux:
68019.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jelentős forgalomnövekedés a sztrádákon az Eb alatt

Az M3-as, az M5-ös és az M1-es autópályákon is jelentős forgalomnövekedésre számít a labdarúgó Európa-bajnokság miatt az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Winkler-Virág András szóvivő elmondta: a torna ideje alatt nem kell útfelújítás miatti torlódásra számítani az autópályákon.

Jelentős forgalomnövekedésre számít a labdarúgó Európa-bajnokság miatt az Állami Autópálya Kezelő Zrt. A társaság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: az M5-ös és az M3-as irányából érkezik a legtöbb autós, akik Ausztria felé az M1-esen hajtanak tovább.

Winkler-Virág András kiemelte: a határellenőrzés visszaállítása csak a határon, vagy az az előtti szakaszon okozhat torlódást.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. úgy időzítette a fenntartási munkákat, hogy sávlezárás ne nehezítse a közlekedést a sztrádákon a kontinensviadal idején - hangsúlyozta a szóvivő. Az M1-es autópálya 160-as és 172-es kilométerszelvénye közötti felújítási munka első felét már befejezték, míg a második részét csak a Forma-1-es Magyar Nagydíj után kezdik el.

A többi munkát is úgy szervezték, hogy irányonként két sávon való közlekedés mindenhol biztosított legyen - mondta Winkler-Virág András.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×