eur:
391.19
usd:
365.43
bux:
68030.68
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Hétfőtől edzőtáborban készül Kemény Dénes kerete

Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Vasas-Eger Euroliga-meccs után, szombaton késő este kihirdette azt a válogatott keretet, amely hétfőtől balatonfűzfői edzőtáborozáson vesz részt.

Kemény Dénes a madarasnorbert.hu-nak elmondta, hogy Fűzfőn három komoly erőnléti edzés vár a játékosokra, és lesz immár három-négy olyan taktikai edzés is, amelyen felfrissítik a 2006 nyarán játszott összes taktikai elemet

A fő cél, hogy amikor februárban elkezdődik a közvetlen felkészülés a márciusi melbourne-i világbajnokságra, ezzel már ne kelljen foglalkozni, akkor már új elemek begyakorlására lehessen összpontosítani.

A névsor: Baksa László és Nagy Viktor (kapusok); Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kiss Gergely, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Szívós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes (mezőnyjátékosok).

Hiányzók

A kapitány nem számolhatott a gégesérülése után gyógyuló Fodor Rajmond mellett az Olaszországban játszó három vízilabdázóval, Kásás Tamással, Madaras Norberttel és Szécsi Zoltánnal, akik még bajnoki mérkőzéseken szerepelnek klubjukkal.

A keretben a korábbiakhoz képest egyetlen változás történt: Jászberényi Gábor (Eger) helyett Nagy Viktor, a Vasas kapusa kapott meghívást az edzőtáborba. Az előző felvonás

Kemény Dénes december közepén 17 fős kerettel kezdte meg a felkészülést a világbajnokságra.

Az akkori névsor: Baksa László, Jászberényi Gábor, Szécsi Zoltán - kapusok, Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Szívós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes - mezőnyjátékosok.

A 16 legjobb nemzeti együttest felvonultató vébén Magyarország a D csoportban kezd, e csoportban szerepel még Kanada, Románia és Új-Zéland.

Az első mérkőzést március 20-án játssza a magyar férfi vízilabda-válogatott az új-zélandiak ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×