eur:
389.07
usd:
361.94
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Milánóba tart Mourinho?

A Sunday Mirror című lap értesülése szerint Jose Mourinho elhagyja a Chelsea csapatát, ha az együttes nem lesz aranyérmes a szezon végén a labdarúgó Premier League-ben.

"A nyilvánosság előtt harmonikusnak tűnik Mourinho és a tulajdonos, Roman Abramovics kapcsolata, emberileg azonban nem kedvelik egymást, teljesen különböző a mentalitásuk és az utóbbi időben több vitájuk is volt" - mondta a londoni klub egyik, neve elhallgatását kérő alkalmazottja.

"Abramovics szerint Petr Cech és John Terry kiválása sem magyarázza az elmúlt időszak gyengébb eredményeit" - árulta el a Chelsea-alkalmazott.

Abramovics elsőszámú jelöltje Mourinho helyére Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya. A holland szakember Abramovics közvetítésével került kapcsolatba az orosz szövetséggel és a Sunday Mirror szerint nemrég találkozott a milliárdos üzletemberrel.

"Valóban beszélgettünk egymással, de elsősorban az orosz labdarúgásról és a válogatottról volt szó. Nagyon jó a kapcsolatom Roman Abramoviccsal, tisztelem az eddig elért eredményeiért és csodálom a hatalmas munkabírását" - mondta Hiddink.

A Sunday Mirror úgy tudja, hogy Mourinho távozása esetén a következő szezontól a Milan kispadjára ülne le.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

Aréna
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedden nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×