eur:
389.09
usd:
363.7
bux:
67993.16
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az olasz sztáredző elégedett a Real őszével

Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz edzője szerint a tervezettnél ugyan valamivel kevesebb pontot szereztek, mégis jól szerepelt a királyi gárda az őszi idényben.

"Azután, hogy játszottunk a Barcelonával, a Valenciával és a Sevillával, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy jó a csapatunk, amely képes valamilyen címet nyerni" - mondta a szakvezető a Marca című lapnak.

Capello a legerősebb csapatok ellen mutatott játék mellett az eredménnyel is többé-kevésbé elégedett lehetett, a Real Madrid ugyanis 2-0-ra legyőzte otthon a katalán sztáralakulatot, 1-0-ra idegenben a Valenciát, míg a Sevillától vendégként csak nagy csatában kapott ki 2-1-re.

A fővárosi együttes az idei utolsó fordulóban, saját pályáján váratlanul 3-0-ás vereséget szenvedett a Huelvától, de ezzel együtt is harmadik a tabellán, öt ponttal lemaradva az éllovas Sevillától.

Az olasz tréner említést tett az új játékosokról, Marcelóról, Higuaínról és Gagóról is.

"Három fontos szerződtetésről van szó, mindhárom futballista azért jön, hogy az első csapatban szerepeljen. Képzettek, nagy jövő áll előttük" - fogalmazott Capello.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A Visa két új mesterséges intelligencia alapú csalásmegelőző, kockázatcsökkentő megoldást jelentett be, melyek a csalások lehetőségét az azonnali, számlák közötti és az online fizetések esetében csökkentik a Visa hálózatán belüli és azon kívüli tranzakciók esetén is - közölte a társaság. A csalásokról és a fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×