eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Gyorsan gyógyul a Barcelona sztárja

A reméltnél gyorsabban épül fel térdsérüléséből Samuel Eto'o, a Barcelona labdarúgója, aki így valószínűleg már január közepén újra edzésbe állhat.

Az első orvosi vélemények elképzelhetetlennek tartották, hogy a kameruni csatár február előtt visszatérjen, azonban a katalán klub orvosa, Ramon Cugat most úgy véli: Eto'o már a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén pályára léphet.

"Eto'o állapota gyorsan javul, ami elsősorban nagyszerű fizikumának és erős szervezetének köszönhető, de nem szabad siettetnünk a visszatérését" - jelentette ki Cugat.

A világklasszis támadó, aki 2004-es leigazolása óta 68-szor volt eredményes, szeptember 27-én, a Werder Bremen elleni BL-csoportmérkőzésen szenvedett térdsérülést.

A Barcelona további sérültjei közül az argentin Lionel Messi és a francia Lilian Thuram várhatóan februárra épül fel, míg az olasz Gianluca Zambrotta már januárban szerephez juthat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×