eur:
389.55
usd:
363.44
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Cristiano Ronaldo elbánt Királlyal

Az Arsenal gólparádéja miatt marad igazán emlékezetes az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulója. A londoniak 6-2-es sikerük ellenére nem kerültek közelebb a listavezetőhöz. A Manchester United második félidei jó játékának köszönhetően 3-0-ra győzött az Aston Villa otthonában.

A birminghamiek kapuját Király Gábor védte, de nem tudta elrontani a manchesteriek karácsonyi készülődését. Cristiano Ronaldo két gólig jutott, a portugál középpályás két találata között pedig Scholes lőtt bombagólt Király Gábornak.

Hengerelt az Arsenal

Az Arsenal - rossz szokásának megfelelően - most is hátrányba került hazai pályán, de a Blackburn csak néhány percig örülhetett, majd szűk fél óra játék után már 3-1 volt az állás a londoni sztárcsapat javára.

Arsene Wenger vezetőedző együttese ezúttal nem állt hadilábon a helyzetek értékesítésével, így az Arsenal egy 6-2-es sikerrel
zárta a bajnoki szezon első felét.
Ismét nem húzták ki a Chelsea elleni hajrát

A címvédő Chelsea 3-2-re nyert a Wigan pályáján az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A londoni együttes - akárcsak múlt vasárnap az Everton ellen - most is a hajrában harcolta ki a győzelmet.

Az első fél óra egyértelműen a Mourinho-tanítványoké volt: Lampard és Kalou találatai után a Chelsea megnyugtató előnnyel várhatta a folytatást.

A Wigan Heskey két góljával ugyan egyenlíteni tudott, de a hosszabbításban Robben zseniális lövése szertefoszlatta a kiscsapat pontszerzési reményeit.Priskin nem játszott a Liverpool ellen

A 2005-ös Bajnokok Ligája-győztes Liverpool hazai pályán 2-0-ra nyert a Watford ellen.

A tabella harmadik helyén álló Benitez-gárda az első félidőben elhibázta helyzeteit, de a második játékrész elején Bellamy megtörte a gólcsendet, a hajrában pedig Xabi Alonso is eredményes volt.

A vendégek magyar csatára, Priskin Tamás ezúttal sem kapott játéklehetőséget.

További eredmények:
Manchester City-Bolton 0-2
Middlesbrough-Charlton 2-0
Newcastle-Tottenham 3-1
Portsmouth-Sheffield United 3-1
Reading-Everton 0-2.

A Premier League küzdelmei december 26-án a hagyományos karácsonyi forduló mérkőzéseivel folytatódnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×