eur:
392.82
usd:
362.98
bux:
73745.69
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Szicília ura tartja a lépést

Tovább tart a Palermo csodája az olasz bajnokságban. A szicíliai csapat ezúttal a szigeti derbit megnyerve szerzett három pontot. A bajnokságot a Livornót kiütő Inter vezeti.

Az olasz labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában a Palermo hátrányba került a góllövőlistát vezető Christian Rigano találata után a Messina elleni, szicíliai derbin.

Ám a rózsaszín-feketék a világbajnok Cristian Zaccardo, majd egy másik válogatott, David Di Michéle góljával fordítottak.

Az Inter a Livorno ellen növelte pontjait, és javította gólkülönbségét. Roberto Mancini csapata 4-1-re nyert, két gólt szerzett Cristiano Lucarelli szépítő találata előtt és után.

A hétvégi, Milan elleni városi derbire e fölényes győzelemmel melegítő kék-feketék góljait Materazzi, Ibrahimovic és Julio Cruz szerezték, Pfertzel, még 0-0-nál saját kapujába talált be.

A Milan, ha nehezen is, de győzött Veronában a Chievo ellen, a gólt a cseh balhátvéd, Marek Jankulovski szerezte.

Az AS Roma győzelmi esélyt szalasztott el az Ascoli ellen. A 2-2-re végződött találkozón Francesco Totti ugyan gólra váltott egy szabadrúgást, de előtte a tizenegyesét a Serie A veteránja, Gianluca Pagliuca kivédte.

Címlapról ajánljuk

Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Csak az eleje volt szoros, aztán a magyar férfi kézilabda-válogatott magabiztos sikert aratott második csoportmeccsén a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×