eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Gerát elvinné az angol élvonal 4. helyezettje?

Brit lapértesülések szerint az angol élvonalban szereplő Portsmouth együttese szeretné leigazolni Gera Zoltánt. A magyar válogatott játékosa már többször kijelentette, hogy szeretne távozni az első osztályból az előző szezon végén kiesett West Bromwich Albion együtteséből.

Az angol Daily Mirror napilap értesülései szerint az élvonalbeli Portsmouth együttese bejelentkezett a West Bromwich Albion magyar játékosáért. Gera Zoltánért 1,5 millió fontot, azaz 600 millió forintot kínál az élvonal 4. helyén álló klub.

Gera Zoltán már korábban sem titkolta, hogy szívesebben játszana a Premier League-ben, mint a másodosztályban és a nyár folyamán több élvonalbeli klub is érdeklődött iránta. Klubja azonban nem volt hajlandó eladni.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×