eur:
389.48
usd:
361.84
bux:
68642.7
2024. május 7. kedd Gizella

Angyalok segítenek a Fradin

A Ferencváros labdarúgócsapatának megsegítésére létrehozták a "Zöld-fehér angyalok a sportért" elnevezésű alapítványt, amelynek fő célja, hogy minél több pénzt gyűjtsön, amelyet kizárólag az együttes megsegítésére használnak fel.

Az alapítvány ötlete Lipp Lászlótól származik - őt a szurkolók László atyaként ismerik. A szervezet képviselője Albert Flórián, a klub aranylabdás futballistája, mellette Lipcsei Péter csapatkapitány és Kiss Antal marketingszakértő kuratóriumi tagként segédkezik.

A csütörtöki sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Ferencváros-Tour 2006/2007 néven országos körútra indul a gárda: a mérkőzéseken - amellyel a Ferencvárost és a futballt szeretnék segíteni, népszerűsíteni - az "Albert Flórián és a Ferencváros álomcsapata" lép majd pályára.

A speciális alakulatban az első kerethez tartozó játékosok mellett a Bajnokok Ligája 1995/96-os sorozatában szerepelt labdarúgók játszanak majd, de elfogadta a meghívást Détári Lajos, a magyar válogatott szövetségi edzője is, aki egykor a Fradi játékosa volt.

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×