eur:
388.81
usd:
360.72
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Saját térfeléről lőtt gólt a Liverpool játékosa

A Liverpool hazai pályán 2-0-ra nyert a Newcastle ellen az angol labdarúgó-bajnokságban.

A liverpooliak első találatát a holland légiós, Dirk Kuijt lőtte, a második gól pedig valószínűleg pályázhat az év legszebb találata címre.

A spanyol Xabi Alonso a saját térfelén állva lövésre szánta el magát, a labda pedig a kint álló Newcastle-kapus felett a hálóba szállt, így Rafa Benitez együttese 2-0-ra győzött.

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Mesterségesen megdrágított húsok és tejtermékek – leleplezték a Világbank tervét

Mesterségesen megdrágított húsok és tejtermékek – leleplezték a Világbank tervét

Egy új dokumentumban a Világbank azt javasolja, hogy a gazdag országok a CO2-gazdag termékek, például a vörös húsok és a tejtermékek támogatására fordított milliárdokat a jövőben olyan éghajlatbarát termékekre költsék el, mint a baromfitenyésztők, a gyümölcs- és a zöldségtermesztők segítése. Az ajánlás egyike a bank számos javaslatának, amelyekkel a mezőgazdasági és élelmiszeripari ágazatból származó, az éghajlatot károsító szennyezés csökkentésére törekszik, mivel ezek a szektorok felelősek az üvegházhatású gázok globális kibocsátásának közel egyharmadáért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×