eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Schumacher visszavonulása után is a Ferrarinál marad

A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher visszavonulása után is a Ferrari Forma-1-es csapatát segíti - erről Jean Todt, a maranellói istálló főnöke beszélt. Összeállítás a reakciókból.

Franz Beckenbauer, a német labdarúgó-válogatottal 1974-ben játékosként, 1990-ben szakvezetőként világbajnoki címet nyerő legenda:
"Mindig óriási veszteség, ha egy korszakos egyéniség búcsúzik a sport világától. Michael az autósport történetének legnagyobb alakja."

Mario Theissen, a BMW csapatfőnöke:
"Drámai befejezése egy nagyon sikeres, időnként kevésbé eredményes pályafutásnak.

Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója:
"Bár mindig ellenfelek voltunk és többször kerültünk ki mi vesztesen a Michael elleni versenyből, mégis sajnálom, hogy befejezi. Egyedülálló pályafutása volt, kíváncsi vagyok, mikor jelennek meg az első találgatások az esetleges visszatéréséről."

Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája:
"Két évig még a Ferrari versenyzője maradok. Szomorú vagyok, Michael volt a legképzettebb pilóta, akivel eddig találkoztam. Biztos vagyok benne, hogy nem szakad meg a kapcsolata a csapatunkkal és valamilyen formában a jövőben is segíteni fogja a munkánkat."

Willi Weber, Michael Schumacher menedzsere:
"Nehéz döntés volt, de ahogy korábban már oly sokszor, biztos vagyok benne, hogy Michael ezúttal is jó megoldást választott. Nem szakad meg kapcsolatunk a Ferrarival, év végén bejelentjük, milyen módon folytatódik az együttműködésünk."

Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke:
"Nagyon nehéz bármit is mondani, fantasztikus ember és kiváló autóversenyző búcsúzik a csapattól. Michael a továbbiakban is a Ferrari-család tagja marad.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

A 21 éves Muhari Eszter 15-14-re legyőzte az észt Nelli Differtet, s ezzel bronzérmes lett a párizsi olimpia női párbajtőr egyéni számában. A nap során öt asszójából négyet megnyert, élete eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
A kínai külügyminiszterrel egyeztetett Blinken

A kínai külügyminiszterrel egyeztetett Blinken

Antony Blinken amerikai külügyminiszter szombaton találkozott kínai kollégájával, Vang Jivel, hogy megvitassák Washington aggodalmait Peking Tajvannal szembeni fellépése és Oroszország ukrajnai háborújának támogatása miatt. A találkozóra egy laoszi regionális csúcstalálkozó alkalmával került sor, amely már a hatodik ilyen megbeszélésük volt 2023 júniusa óta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×