eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Massa legyőzte Schumachert!

A Ferrari pilótája, Felipe Massa indulhat az élről a Forma-1-es Török Nagydíjon. A brazil versenyző duplán örülhetett: legyőzte csapattársát, a hétszeres világbajnok Michael Schumachert, ráadásul pályafutása első pole pozícióját szerezte meg.

A német az időmérő edzés utolsó részében egyszer - új gumiabroncsokkal - hibázott, így kevesebb lehetősége maradt Massához képest. (A Bridgestone-abroncsok már a második körükre jelentősen visszaesnek, ezt Schumacher is elismerte a kvalifikáció után.)

A második sort a Renault versenyzői sajátították ki: a harmadik helyről a címvédő spanyol Fernando Alonso, a negyedikről az oalsz Giancarlo Fisichella kezdheti meg az isztambuli futamot.

A McLaren finn sztárja, Kimi Raikkönen csak a nyolcadik lett az időmérő edzésen, és csak Ralf Schumacher motorcserés büntetése miatt indulhat a pálya tiszta oldaláról, a hetedik helyről.

A Török Nagydíj rajtja vasárnap 14 órakor lesz.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×