eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nehezen nyert a Debrecen Kaposváron

A Debrecen 2-1-re győzött a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I negyedik fordulójában.

A mérkőzés elején mintha csak ismerkedtek volna egymással a csapatok, nem történt semmi említésre méltó. Az első negyed óra végén felpörögtek az események, és a debreceniek Bogdanovics révén megszerezték a vezetést.

A kaposváriak sok hibával futballoztak, a legnagyobb helyzetüket a brazil Alves hagyta ki a félidő végén, a légiós már nem az első hatalamas ziccerét hibázta el a bajnokságban.

A szünetben - ahogy vártható volt - Prukner László összekapta a hazai együttest, amely az 56. percben Andruskó góljával egyenlített. A játékos majdnem 30 méterről lőtt nagy gólt a debreceniek kapujába.

Az egyenlítő találat meghozta a somogyiak játékkedvét, átvették a játék irányítását, a győztes gólt azonban a Debrecen lőtte: Kiss öt méterről talált az üres kaposvári hálóba.

Győzelmével a 10 pontos Debrecen átvette a vezetést, a második Zalaegerszegnek 9, a harmadik Tatabányának 7, a negyedik MTK-nak pedig 6 pontja van. A hajdúságiak azonban egy meccsel többet játszottak.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×