eur:
393.19
usd:
363.43
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Szállodai garanciák most

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság három versenyben maradt pályázójának, a magyar-horvát és lengyel-ukrán közös kandidálásnak, valamint az olaszoknak hétfőn újabb dokumentumokat kell bemutatniuk az európai szövetségnek (UEFA): ezúttal szállodai garanciákat kell prezentálniuk.

Gyárfás Tamás, az Eb-pályázati bizottság magyar elnöke elmondta, hogy az UEFA végrehajtó bizottsága július 31-re megkövetelte a majdani rendezőktől a szállodai garanciák benyújtását, így már most tudni kell, hol és mennyiért kap elhelyezést a majdani 16 résztvevő csapat, melyik szállodában és milyen feltételek mellett lakhatnak az UEFA vezetői, a bírók, az újságírók, az orvosok.

Egy hónap múlva a szurkolók számára biztosított szállodák előzetes szerződéseit kell az európai szövetségnek megküldeni, majd szeptember közepén az Európai Labdarúgó Szövetség illetékes vezetői helyszíni szemlét tartanak a négy-négy horvátországi és magyarországi helyszínen, hogy megalapozott döntést hozhassanak december 8-án.

Gyárfás Tamás bejelentette, hogy már sikerült megállapodni a két ország miniszterelnökével, Gyurcsány Ferenccel és Ivo Sanaderrel, így ők ketten vezetik december 7-én Nyonban az UEFA végrehajtó bizottsága előtt zajló utolsó prezentációt.

Ezen a többi között bemutatják az újonnan épülő Puskás Ferenc Stadion részletesen kidolgozott makettjét, valamint a 2012-es Eb - remélt - angolul, magyarul és horvátul egyaránt énekelt dalát, Berkes Gábor szerzeményét.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
A Nasdaq vezetésével emelkedik Amerika

A Nasdaq vezetésével emelkedik Amerika

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulatban indult a nap, délutánra azonban elfogyott a lendület. Amerikában eközben vegyes mozgásokat láthatunk. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd, emellett pedig a felpörgő második negyedéves gyorsjelentési szezon is szolgálhat meglepetésekkel a befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×