eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Ricky Martin a Szerencsejáték Zrt. hatodik alkalommal megrendezett ingyenes Szuperkoncertjén a Hősök terén 2024. szeptember 21-én.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Ricky Martin és az őrjöngő tömeg - a Hősök terénél

Teljesen megtelt a Hősök tere, a Dózsa György, valamint az Andrássy út, rengetegen voltak kíváncsiak a latin pop világsztárjára, Ricky Martinra és a magyar fellépőkre. A koncertélményt maximumra fokozták a színpad oldalán elhelyezett óriási kivetítők.

Minden eddiginél nagyobb színpaddal, elképesztő látvánnyal és különleges pirotechnikai megoldásokkal fogadta a Szerencsejáték Zrt. a Hősök terére kilátogatókat. Az este folyamán mintegy 70 ezres tömeg fordult meg a helyszínen - olvasható a cég közleményében.

Az estét Magyarország egyik legismertebb női DJ-je, Metzker Viktória a legnépszerűbb slágerekkel nyitotta meg, megalapozva az este hangulatát. Őt követte a színpadon T. Danny, aki zenekarával megszokottól eltérő hangszereléssel adta elő legismertebb dalait és a közönség legnagyobb örömére két dal erejéig csatlakozott hozzá KKevin is.

A pezsgő hangulatot fokozta az újabb fellépő, a kék hajáról is ismert női lemezlovas Regán Lili, aki mixeivel felkészítette a közönséget a világsztár érkezésére. A Hősök tere és Andrássy út ekkorra már szinte teljesen megtelt, tömegek várták izgatottan a latin pop ikonját, Ricky Martint.

Budapest, 2024. szeptember 21.
Ricky Martin a Szerencsejáték Zrt. hatodik alkalommal megrendezett ingyenes Szuperkoncertjén a Hősök terén 2024. szeptember 21-én.
MTI/Hegedüs Róbert
Budapest, 2024. szeptember 21. Ricky Martin a Szerencsejáték Zrt. hatodik alkalommal megrendezett ingyenes Szuperkoncertjén a Hősök terén 2024. szeptember 21-én. MTI/Hegedüs Róbert

Az énekes már koncertje elején elénekelte egyik legismertebb dalát, a Mariát. A tömeg gyakorlatilag végigtombolta a latin világsztár több mint egy órás koncertjét. A Szuperkoncertet hatalmas tűzijáték, valamint eddig soha nem látott drónshow zárta.

A Szerencsejáték Zrt. nagyszabású ingyenes rendezvényével a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy jó ügyet támogatott. A rendkívüli dunai árvíz miatt napokkal a rendezvény előtt a nemzeti lottótársaság úgy döntött, hogy a koncerttel kívánják felhívni a figyelmet az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére.

A Szerencsejáték Zrt. a Napi Mázli játékának egyheti árbevételét ajánlotta fel, ezen kívül a helyszíni értékesítésből befolyt összeg teljes egészében stratégiai partnerének, az Ökumenikus Segélyszervezetnek adja át, ezekkel támogatva az árvízi védekezésben érintett településeket.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 26. 18:08
×
×
×
×