eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél
Oasis koncert. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Ekkora kasza lehet az Oasis visszatérése

Azt persze nem tudni, mekkora szerepe van a pénznek a két testvér kibékülésében és a zenekar visszatérésében, az azonban kétségtelen, hogy hatalmas összegekről van szó.

A BBC szerint egyértelműnek tűnik, hogy 16 keserű év után a pénz hozta össze újra a testvéreket. A lap idézi a Birmingham City Egyetem becslését, mely úgy kalkulál, hogy akár 400 millió fontos bevételre is számíthatnak. A Sunday Times újságírója, Jonathan Dean pedig, aki először megszellőztette, hogy a banda újra összeáll, és turnéra indul, azt írta, hogy a turnéval 50 millió fontot kaszálhatnak Gallagherék fejenként. Az összeget azért tartja reálisnak, mert a jegyárak is nagyon magasak.

Egyelőre csak az Egyesült Királyság területére vannak meghirdetve koncertek, azonban nincs kizárva, hogy az Oasis Anglián, Walesen, Skócián és Írországon kívül akár az Egyesült Államokba is újra ellátogasson.

A Clash magazin zenei szerkesztője szerint ugyanakkor az Oasis esetében nemcsak a pénzről lehet szó, ugyanis Robin Murray szerint Liam és Noel is elég gazdagok. Persze azt senki nem állítja, hogy ez nem fontos mozgatórugója a történéseknek. Murray szerint az időzítésben az is szerepet játszik, hogy a testvérek mostanában értek szólókarrierjük egy-egy megállójához, amikor az eddig vállalt programjaik végére értek.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 05:15
×
×
×
×