eur:
390.94
usd:
366.83
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Meghalt David Gail, a Beverly Hills 90210 színésze

Az amerikai színész 58 éves volt, halálának oka egyelőre ismeretlen.

Elhunyt David Gail amerikai színész, a Beverly Hills 90210 sorozat sztárja, aki Shannen Doherty vőlegényét, Stuart Carsont alakította - írja a The New York Times értesülése alapján az Index.

A halálhírt a színész nővére, Katie Colmenares tette közzé Instagram-oldalán.

"Alig volt olyan nap az életemben, amikor nem voltál mellettem, mindig a szárnysegédem, mindig a legjobb barátom voltál, aki készen állt, hogy bárkivel és bármivel szembenézzen értem" - írta bejegyzésében, amihez egy kettejüket ábrázoló fotót csatolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Katie Colmenares (@colmenareskatie) által megosztott bejegyzés

David Gail egykori kollégái a kommentszekcióban fejezték ki részvétüket, írták le búcsújukat.

Peter Ferriero rendező és producer azt írta, hogy David Gail „kedves ember volt, akivel bárcsak többet beszélgetett volna”. Azt is megjegyezte, hogy a színész tele volt élettel és hihetetlen történetekkel. Hozzátette továbbá a rendező, hogy a család várhatóan a közeljövőben a halál okát és körülményeit is nyilvánosságra hozza.

David Gail a floridai Tampában született és nyolc epizódon keresztül játszotta Doherty vőlegényét a Beverly Hills, 90210 című tini drámasorozatban. Ő volt továbbá a második színész, aki Joe Scanlont játszotta a General Hospitalban. Gail alakította többek között Dean Collins szerepét is a Warner Bros. 1996-os Savannah című tévéjátékában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×