eur:
389.3
usd:
363.16
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Molnár György gitáros az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Már a végrendeletét is megírta az Omega legendája

A végrendeletemet is megírtam, mert nem tudtam, hogy túlélem-e az egészet - mondta egy magazinnak Molnár György gitáros.

A BEST Magazin készített interjút Molnár György Elefánttal. Ebben az Omega együttes gitárosa arról beszél, hogy súlyos gerincsérvvel küzd, "nem bírok menni, ülni, mozogni, csak fájdalomcsillapítóval tudok egyáltalán létezni."

A 24.hu által észrevett cikkben megemlítik, hogy a zenész kétszer küzdött meg a rákkal, már írt végrendeletet és egy dalt is. Azt mondja: "fiatal feleségem van, két kicsi fiam, szeretném megérni, hogy ők hárman egyszerre végezzenek a tanulmányaikkal."

A lapnak elárulta, az asztrológiát jól ismeri, korábban kitanulta a mesterséget: „Volt egy válásom, aztán jött a lányom édesanyja, akivel nem voltunk házasok, de miután szétmentünk, padlóra kerültem. Ekkor megcsináltam magamnak a horoszkópomat, amiből az derült ki, hogy 16 év múlva talál rám újból a szerelem. Megfelelő méltósággal fogadtam a hírt, de azért dühített, és asztrológiával nem foglalkoztam többet. De pontban tizenhat évre megláttam Henikét, megismertem, azt mondtam magamban, ha olyan okos is, amilyen szép, akkor el kell őt vennem feleségül.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×