eur:
391.06
usd:
367.05
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pexels.com

Vége az olcsó Netflixnek, jönnek a reklámok

Újabb változások jöhetnek a Netflixnél, kivezethetik a jelenleg legolcsóbb Basic csomagot.

A Netflix több változtatást is eszközölt az utóbbi időben: felszámolta a jelszómegosztást, és bevezetett egy reklámokkal támogatott előfizetési szintet is (még nem érhető el itthon). Most Kanadában a legolcsóbb, Basic csomag kivezetésével kísérletezik a szolgáltató – írja a hvg.hu.

Ez, a Magyarországon Alap néven futó előfizetés jelenleg havi 2490 forintba kerül, egy eszközön lehet vele streamelni, azon is csak SD felbontásban. Kanadában ezt most kivezetik, az új előfizetők a Basic csomagot már nem választhatják, helyette a hirdetéseket tartalmazó csomagot ajánlja a Netflix, vagy egy drágább, de reklámmenteset.

A Netflix csendben kezdett bele a csomag kivezetésébe, és azokat, akik jelenleg a Basic csomagot használják, egyelőre nem érinti a változás.

A Netflix sokszor tesztel egy-egy változtatást csak bizonyos régiókban, hogy tapasztalatokat gyűjtsön, így nincs kizárva, hogy hamarosan mindenhol megszűnhet a Basic csomag.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×