eur:
394.08
usd:
370.9
bux:
67407.86
2024. április 15. hétfő Anasztázia, Tas
Nyitókép: Pexels.com

Vége az olcsó Netflixnek, jönnek a reklámok

Újabb változások jöhetnek a Netflixnél, kivezethetik a jelenleg legolcsóbb Basic csomagot.

A Netflix több változtatást is eszközölt az utóbbi időben: felszámolta a jelszómegosztást, és bevezetett egy reklámokkal támogatott előfizetési szintet is (még nem érhető el itthon). Most Kanadában a legolcsóbb, Basic csomag kivezetésével kísérletezik a szolgáltató – írja a hvg.hu.

Ez, a Magyarországon Alap néven futó előfizetés jelenleg havi 2490 forintba kerül, egy eszközön lehet vele streamelni, azon is csak SD felbontásban. Kanadában ezt most kivezetik, az új előfizetők a Basic csomagot már nem választhatják, helyette a hirdetéseket tartalmazó csomagot ajánlja a Netflix, vagy egy drágább, de reklámmenteset.

A Netflix csendben kezdett bele a csomag kivezetésébe, és azokat, akik jelenleg a Basic csomagot használják, egyelőre nem érinti a változás.

A Netflix sokszor tesztel egy-egy változtatást csak bizonyos régiókban, hogy tapasztalatokat gyűjtsön, így nincs kizárva, hogy hamarosan mindenhol megszűnhet a Basic csomag.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Márciusban Ausztria utasított ki két orosz diplomatát, Oroszország ezt nem sokáig hagyta válasz nélkül. Ezúttal egy osztrák diplomatát nyilvánítottak nemkívánatos személynek. Közben Bécsben tovább folyik a vizsgálat a korábbi osztrák alkotmányvédelmi hivatal egy volt munkatársa ellen, akit azzal vádolnak, hogy titkos adatokat továbbított az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

A fokozódó geopolitikai feszültségek nyomást gyakoroltak ma reggel az ázsiai tőzsdékre, az irányadó európai indexek azonban emelkedésekkel nyitottak, és napközben is kitartottak a pluszok. Az energiaszektor gyengélkedik ma az olajár esésével együtt, míg az ipari vállalatok részvényei felülteljesítők. A magyar piac követte napközben az európai tőzsdéket, kisebb pluszban áll egész nap a BUX, a blue chipek közül csak a Richter esett ma. A tengerentúlon ehhez képest jelentős hangulatromlást láttunk annak ellenére, hogy a kereskedés első részében még emelkedésben voltak a tőzsdék. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×