eur:
389.44
usd:
363.38
bux:
68076.68
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 25: (EXCLUSIVE COVERAGE) Jerry Springer visits SiriusXM Studios on February 25, 2020 in New York City. (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)
Nyitókép: Roy Rochlin/Getty Images

Elhunyt Jerry Springer

A legendás televíziós 79 éves volt.

A Jerry Springer családja által kiadott halálhír szerint a televíziós műsorvezető chicagói otthonában hunyt el. Az is kiderült, hogy Springernél néhány hónapja rákos megbetegedést diagnosztizáltak, és az állapota az elmúlt napokban rosszabbra fordult.

"Pótolhatatlan ember, és fájó a vesztesége, de az intellektusának, a szívének és a humorának az emléke örökké velünk él" – mondta Jene Galvin, a család szóvivője.

Jerry Springer 27 éven át vezette a legendássá vált Jerry Springer Show-t. Az kevesen tudják, hogy mielőtt a show-műsora befutott volna, sikertelenül próbált bejutni az amerikai kongresszusba 1970-es választáson. Egy évvel később beválasztották a Cincinnatiiben a városi tanácsba, majd 1977-ben polgármester lett, és egy cikluson át vezette a várost. A televíziózást műsorvezetőkét kommentátorként kezdte, aztán 1991-ben indult el a saját show-ja.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×