eur:
392.47
usd:
365.57
bux:
66127.6
2024. április 26. péntek Ervin
Deauville, 2018. szeptember 7.Morgan Freeman amerikai színész, miután leleplezte a tengerparti öltözőkabinok korlátainak egyikére festett nevét a 44. Deauville-i Amerikai Filmfesztiválon a dél-franciaországi Deauville-ben 2018. szeptember 7-én. (MTI/EPA/Etienne Laurent)
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent)

83 évesen börtönbe vonul Morgan Freeman

A színésznek nem ismeretlen a fegyház világa.

Új sorozat indul a History csatorna műsorán Great Escapes with Morgan Freeman címmel. A széria a világtörténelem legemlékezetesebb szökéseit mutatja majd be lépésről lépésre a 83 éves színész segítségével – írja a hirado.hu.

A csatorna egyelőre hat részt rendelt be, epizódonként egy órát.

A műsor a földkerekség leghíresebb fegyintézeteibe kalauzolja majd el a nézőket, mint az Alcatraz, a Sing Sing, a Rikers Island vagy a Leavenworth.

"A színészi karrierem során kellett már rab fejével gondolkodnom, és alig várom, hogy a világ leghírhedtebb börtöneibe látogathassak. Olyan virtuális látványvilággal készülünk, amiben a nézők úgy érezhetik majd, mintha ők maguk próbálnának a fegyházból megszökni" – mesélte a színész.

Freemant az 1994-es A remény rabjai kapcsán Oscar-díjra jelölték

legjobb férfi főszereplő kategóriában. A film maga is egy börtönszökést elevenít meg, így nem teljesen véletlen, hogy a készítők Morgant kérték fel a sorozat vezetésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×