eur:
394.12
usd:
364.92
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: facebook.com/Kolodko-Art

Bodrogi Gyula is megszólalt a Süsü-szoborról

A színész, amint tudja, megnézi majd Kolodko Mihály legújabb alkotását.

Kolodko Mihály legújabb szobra Süsünek és a hangját kölcsönző Bodrogi Gyulánakállított emléket a volt tévészékház mellett a Szabadság téren.

A szobrot a Nemzet Színésze is véleményezte a Borsnak.

„Már kora reggel több telefonhívást is kaptam, hogy készült rólam egy szobor, aminek természetesen én magam is azonnal utána néztem az interneten. Csak idő kérdése volt, hogy szobrot kapjon Süsü” –mondta Bodrogi Gyula, aki szerint csak kicsit hasonlít rá a miniatűr alkotás.

„Külön megtiszteltetés, hogy magamat is viszont láthatom az alkotásban, habár őszintén szólva

az én vonásaimat igencsak nehéz visszaadni, pedig már többen is próbálkoztak ezzel.”

Beszélt a februárban elhunyt Csukás Istvánról, a mese írójáról.

„Nagyon jó kapcsolatban voltunk, ő volt maga a mese, akit sohasem fogok elfelejteni. Maradandót alkotott, s a távozása hatalmas veszteség volt mindannyiunk számára. Ez a szobor is az ő nagyságát tükrözi” – tette hozzá Bodrogi Gyula, aki a kijárási korlátozás feloldása után élőben is megnézné a rézszobrot.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×