eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kulka János Antonio Salieri szerepében Peter Shaffer Amadeus című színművének próbáján a Belvárosi Színházban 2014. június 17-én. A színdarabot június 18-án mutatják be Szikszai Rémusz rendezésében.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Kulka János érdekes helyen bukkant fel

Ott van Nemes Jeles László új filmjének stáblistájában.

Az agyvérzése után lábadozó Kulka János a betegsége utáni első filmes „munkájában” sem fizikailag, sem hangilag nincs jelen a vásznon, ám a Napszállta stáblistáján mégis szerepel. A visszatérésének egy igazán kreatív formáját választották a velencei filmfesztiválon nagy sikerrel vetített film alkotói. Az Imdb.com nemzetközi filmes oldal szerint egy Leopold nevű férfit alakít az Oscar-díjas Saul fia rendezőjének, Nemes Jeles László díj­esélyes alkotásában, de mint a Bors kiderítette, a két és fél éve sztrókon átesett színész nem fizikailag tért vissza a vászonra, hanem egészen más formában.

"Valóban benne van János a filmben, de ő az elejétől kezdve a főhősnő számára fontos fotón szerepel a karakter édesapjaként, akit Lipótnak, angolul Leopoldnak hívnak. Amikor felemelik ezt a képet, akkor kevésbé lehet rajta látni Jánost, de második látásra már biztos könnyebben észreveszik a nézők. Nem volt jelenete, nem is volt tervben, végig az volt a koncepció, hogy csak fotón láthatják a nézők" – mesélte Sipos Gábor producer.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×