INFORÁDIÓ 
2020. július 8. szerda
Ellák

kulka jános

napszállta

nemes jeles lászló

fénykép

Kulka János Antonio Salieri szerepében Peter Shaffer Amadeus című színművének próbáján a Belvárosi Színházban 2014. június 17-én. A színdarabot június 18-án mutatják be Szikszai Rémusz rendezésében.

Kulka János érdekes helyen bukkant fel

Infostart

Ott van Nemes Jeles László új filmjének stáblistájában.

Az agyvérzése után lábadozó Kulka János a betegsége utáni első filmes „munkájában” sem fizikailag, sem hangilag nincs jelen a vásznon, ám a Napszállta stáblistáján mégis szerepel. A visszatérésének egy igazán kreatív formáját választották a velencei filmfesztiválon nagy sikerrel vetített film alkotói. Az Imdb.com nemzetközi filmes oldal szerint egy Leopold nevű férfit alakít az Oscar-díjas Saul fia rendezőjének, Nemes Jeles László díj­esélyes alkotásában, de mint a Bors kiderítette, a két és fél éve sztrókon átesett színész nem fizikailag tért vissza a vászonra, hanem egészen más formában.

"Valóban benne van János a filmben, de ő az elejétől kezdve a főhősnő számára fontos fotón szerepel a karakter édesapjaként, akit Lipótnak, angolul Leopoldnak hívnak. Amikor felemelik ezt a képet, akkor kevésbé lehet rajta látni Jánost, de második látásra már biztos könnyebben észreveszik a nézők. Nem volt jelenete, nem is volt tervben, végig az volt a koncepció, hogy csak fotón láthatják a nézők" – mesélte Sipos Gábor producer.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018