eur:
404.37
usd:
373.84
bux:
74397.16
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Mihez kezd Jóska, a magyar átlagember Amerikában?

Mi történik, ha egy naiv, semmihez sem értő magyar elindul Amerikába? Hogyan birkózik meg az ismeretlen világban átélt viszontagságokkal? Mindez kiderül Csupó Gábor animációs rendező legújabb alkotásából, az Immigrants - Jóska menni Amerika című filmből, amelynek kedden este, Budapesten tartották a világpremierjét.

Kedd este tartották Csupó Gábor animációs rendező legújabb alkotásának, az Immigrants - Jóska menni Amerika című filmnek a világpremierjét Budapesten. A szereplőknek többek közt Szabó Győző, Hujber Ferenc és Oroszlán Szonja kölcsönzi a hangját.

Az Egyesült Államokban lévő cápatársadalmat, a bürokráciát kívánta kifigurázni az Immigrants - Jóska menni Amerika című animációs film rendezője. Csupó Gábor az InfoRádiónak elmondta: az alkotás két bevándorlóról szól, akik nem számítottak arra, hogy milyen világ vár rájuk, és nem tudnak beilleszkedni.

Jóska a magyar átlagember, aki semmihez nem ért, csak a naivitása és a jóindulata viszi előre - mondta a főhősről a rendező. Hozzátette: orosz barátjával, valamint annak a lányával kényszerből egy lakásban élnek, és a megélhetésért küzdenek az Egyesült Államokban

Az ábrázolt problémákkal szinte mindenki találkozik, aki szerencsét akar próbálni a tengerentúlon - emelte ki Csupó Gábor, aki szintén elindult a tengerentúlra, a filmben látható vicces helyzetek azonban nem történtek meg vele.

A film készítése még az Egyesült Államokban kezdődött, de a megrendelő eltűnt, így Kálomista Gábor sietett producerként az alkotás megmentésére - mondta a rendező.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

A versenyképes vállalkozásoknak olykor ki kell lépniük a komfortzónájukból ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a piacon – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke beszélt a Demjén Sándor-program előnyeiről, a vállalkozások problémáiról és a versenyképesség fontosságáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×