eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Da Vinci-kód 2. - jön a második kasszasiker

Már nem kell sokat várni a Vatikán titkait bemutató újabb filmre. Dan Brown egy másik regényét, az Angyalok és démonokat is filmre viszik Hollywoodban.

Az alkotók nem rettentek el a Da Vinci-kódot ért kritikáktól. Annál kevésbé, mert a film az első három napban már több mint 200 millió dolláros bevételt hozott. A hollywoodi alkotások között a nyitó hétvégén az egyik legnagyobb bevételét könyvelhette el a fim.

Az Angyalok és démonok az exangoltanár harmadik regénye. A történetben a szimbólumkutató egy földalatti titkos társaság, az Illuminátusok után kutat.

A második részben, amely a regények sorában valójában az első rész, szintén Tom Hanks alakítaná a főszerepet, ismét eljátszaná Robert Langdont, a Harvard szimbólumkutatóját.

Még az is lehet, hogy további Dan Brown regényeket is láthatnak a nézők a filmvásznon. A Sony Pictures Entertainment helyettes vezetője ugyanis bízik abban, hogy együttműködésük a szerzővel tartós lesz.

A szerző legnépszerűbb regényét, a Da Vinci-kódot világszerte több mint 45 millió példányban adták el.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×