eur:
389.68
usd:
357.79
bux:
0
2024. július 23. kedd Lenke
flashers of a police car
Nyitókép: Oleksandr Filon/Getty Images

Hihetetlen autós üldözés: 200 km/óra feletti sebességgel csapódott a falba a rendőrautó – videó

Autólopás miatt kezdődött az akció, de volt még egy nagy csavar az ügyben.

Klasszikus autós üldözés volt nemrég Amerikában Arkansas mellett, ahol egy rendőr üldözőbe vett egy Corvette C6-ot. Nem is kérdés, hogy a menekülő autósnak minden esélye megvolt elhúzni egy ilyen sportautóval, de a rendőrök meg erőfölénybe voltak. Mégis látszólag egy autó üldözte hosszan és nem kis sebességgel ezzel veszélyeztetve más közlekedőket. Egy építkezésre is behajtottak, ahol a Corvette sofőrje ügyesen lavírozott, a rendőr viszont elkottázta – írja a vezess.hu.

Az autós portál szerint nem is az az ijesztő, hogy megcsúszott és letarolt pár bóját, inkább az, hogy 217 km/h-nál tette. A rendőrautó sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett és nekicsapódott egy szabályosan haladó Mercedes SUV-nak, közben a Corvette-es elhúzott. A rendőr azonnal kiszállt, megkérdezte az autóban utazóktól, hogy jól vannak-e, de azt mondták minden rendben.

A történet innen válik izgalmassá, miután a Corvette C6-ot nem sokkal később az építkezésen dolgozó munkások találták meg. Elmondásuk szerint az autót otthagyták, egy férfit láttak elszaladni tőle. Másnap reggel elvontatták, a tulaj pedig bejelentette, hogy autóját ellopták. A rendőrség behívta kihallgatásra a férfit, aki elmondta, hogy nem tudja mi történhetett az autójával, ő az anyjával volt az említett estén.

Később azonban a munkások azonosították az autótól elszaladó férfit, kiderült, hogy a tulaj volt.

Eleinte tagadta, hogy ő vezette volna az autót, de a rendőrök elvették a telefonját és több olyan felvételt, fotót és üzenetet is találtak benne, amiben arról számol be ismerőseinek, hogy menekül a rendőrök elől, meg hogy lerázta őket. Ismerőseinek képernyőfotókat is küldött tartózkodási helyéről, ezért megdőlt az általa felvázolt alibi is – idézi a portál a Carscoops-t.

A sofőrnek most hamis bejelentéssel és tárgyi bizonyítékok manipulálásával kell szembenéznie, illetve nem szabad elfelejteni a gondatlan vezetést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×