eur:
390.08
usd:
356.81
bux:
72630.37
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Nyitókép: Pixabay

Tűz volt egy kínai bevásárlóközpontban, tizenhatan vesztették életüket

Egyelőre annyit tudtak megállapítani a kínai hatóságok, hogy a kialakult tűz valószínűleg építési munkálatokkal hozható összefüggésbe.

Tizenhat ember meghalt egy bevásárlóközpontban keletkezett tűzben a délnyugat-kínai Szecsuán tartományban szerda este - írja a Reuters és a kínai állami média híradása nyomán a 24.hu.

A tűz Zigong város egyik csúcstechnológiás övezetében, egy tizennégy emeletes épületben ütött ki, sűrű füstbe borítva a környéket a Hszinhua hírügynökség jelentése szerint. A mentési munkálatok hajnali 3 órakor értek véget.

Mint írják, az előzetes elemzések megállapították, hogy a tüzet építési munkálatok okozták, azonban további vizsgálatokat indítanak a tűz konkrét okának megállapítására.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Londonban: az EU-nak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia

A mi koncepciónk lényege, ami eltér a hivatalos koncepciótól, hogy az Európai Uniónak nem az amerikai demokraták külpolitikáját kéne másolnia, hanem egy stratégiai autonómia jegyében - és ezt éltetjük itt egyfolytában - egy saját, európai megközelítés kellene - közölte az Európai Politikai Közösség (EPC) negyedik csúcstalálkozójára érkező Orbán Viktor miniszterelnök az angliai Oxford közelében lévő Blenheim-kastélyban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.18. csütörtök, 18:00
Németh Zsolt
az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke
Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai háborúban nem lehet biztosan tudni, hogy a felek mekkora veszteségeket szenvednek el a harctéren, a számokat csak tippelni lehet. A ritka kivételek egyike, hogy valamelyik harcoló fél adatokat oszt meg erről. Most az ukránok kivételt tettek egy településért vívott csatával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda. Kiadta napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) az ukrajnai háborúról, amelyben ezúttal – mások mellett – Dmitrij Medvegyev kijelentéséről és az orosz sajtóról írnak. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×