eur:
392.52
usd:
365.91
bux:
66754.7
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels.com

Rejtélyes körülmények között halt meg egy magyar férfi Ausztráliában

Csak annyi biztos, hogy a halálát fulladás okozta.

Meghalt egy magyar férfi az ausztrál Gold Coast közelében, miközben búvárkodni indult – írja az Index.

Helyi lapértesülések szerint a 66 éves férfi turistaként érkezett az országba, és a kijelölt területen túl búvárkodott (szabadtündőzött – szerk. megj.) a népszerű partszakasznál. Felesége éppen a sétájából tért vissza, amikor már nem látta a férjét, ezért értesítette a hatóságokat.

Testét hatszáz méterrel odébb találták meg. A parton még megpróbálták újraéleszteni, de a férfi életét már nem lehetett megmenteni. Nem voltak szemtanúk a parton, így nem tudni, hogy mi vezethetett a férfi fulladásához.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×