eur:
389.65
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Unsplash.com

Nem is sejtik a hondások, mekkora a veszély

Rengeteg autót hív vissza az Egyesült Államokban a Honda a légzsákok elektronikai problémája miatt.

Több mint 750 ezer autóját rendeli vissza a Honda azért, mert a légzsákok minden ok nélkül is kioldódhatnak, amivel súlyos sérüléseket okozhatnak az első üléseken utazó alacsonyabb embereknek, így persze főleg gyerekeknek, írta az Origo az amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Felügyelet (NHTSA) jelentése alapján.

A visszahívás nagyon sokféle modellt érint a 2020 és 2022 között eladott kocsik közül, ezek felsorolása ezen az oldalon található. A közlés szerint egyelőre csak az Egyesült Államokban vásárolt autókat kell visszavinni, de ez persze változhat.

Az NHTSA közlése szerint egy áramköri hiba áll a légzsákok lehetséges váratlan felfújódása mögött. A hiba következtében az autók biztonsági szenzorai ütközést érzékelhetnek akkor is, amikor ilyen nem történt, és kinyithatják a légzsákokat. A tájékoztatás szerint

egyelőre nem történt olyan baleset, ami összefüggésbe hozható a problémával.

Nemrég a Toyota jelentett be nagyobb visszahívást bizonyos modelljeire, szintén légzsákproblémák miatt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×