eur:
385.73
usd:
356.47
bux:
68864.24
2024. május 14. kedd Bonifác
Nyitókép: Jimmy Kimmel Live/YouTube

Jelek szerint Jeremy Renner a legszívósabb Bosszúálló – videó

Első alkalommal szerepelt a színész late-night showban, mióta január elején hótakarítás közben súlyos balesetet szenvedett. Láthatóan jó ütemben halad a felépülése.

A Marvel-filmekből jól ismert amerikai színész ugyan bottal érkezett Jimmy Kimmel műsorába, belépve a stúdióba megölelte a műsorvezető, majd táncra perdült a felvezető zenére – írja a Hvg.hu. „Ha eddig kérdés volt, hogy ki a legszívósabb Bosszúálló, az most meg is lett válaszolva” – kommentálta Kimmel a mozdulatsort.

Renner természetesen beszélt újévi hókotró-balesetéről. Sok szempontból nagyon szerencsésnek tartja magát, hiszen nagyjából 35 csontja tört el, de az agya és a csigolyái épek maradtak, és nem sérült meg semmilyen létfontosságú szerve. „A hókotró olyan, mint egy óriási fém sodrófa. De pont elkerült minden csigolyát, nem ért el egyetlen szervet sem, nem dagadt meg sehol a sejthártya. Bár a szemem kiugrott, ez furcsa” – idézi szavait a 24.hu.

Mint hozzátette, a baleset után körülbelül 45 percig volt a földön, ez idő alatt végig eszméleténél volt. Mindenre emlékszik egészen a kórházba szállításáig. Személyesen ismerte azokat a helyi tűzoltókat, akik elsőként a helyszínre érkeztek segíteni, és hallotta, amint arról beszélnek, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, de azt feltételezték, hogy a színész belehal a sérüléseibe.

Arról is beszélt, hogy két kórházban ápolták, mivel „az elsőből kirúgták”, mert nyugtalanul, zavarodottan viselkedett, miközben súlyos gyógyszert kapott. „A héten visszamegyek, hogy bocsánatot kérjek minden nővértől” – szabadkozott a színész.

Jeremy Renner azt is megjegyezte, hogy barátai reakciójából szűrte le, milyen súlyos az állapota.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×