eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Polignano a Mare olasz tengerparti város. Forrás: Twitter/Collapsed …
Nyitókép: Twitter/Collapsed …

Ez a világ 10 legvendégszeretőbb városa - mutatjuk

A Booking.com szállásfoglaló portál az idén is elkészítette a világ tíz legbarátságosabb városának listáját

A rangsort a vendégek értékelései alapján állította össze a holland tulajdonú utazási cég. Ez alapján a turisták által leginkább kedvelt város az olasz Polignano a Mare, amely Adriai tengerpartján fekszik. Az elsőséget egy ugyancsak olaszországi várostól, Matera-tól hódította el.

A Booking.com már tizenegyedik éve rangsorolja a világ legkedveltebb városait. A listát az alapján állítják össze, hogy a turisták melyik településen, hány szálláshelynek adtak Traveller Review díjat. A már ismert európai városok mellett az idén az első tízbe került Mexikóváros, a brazil Portho de Galinhas és az ausztrál Arany Part is.

Íme a lista:

Sajnálatos módon sem Budapest, sem pedig más magyar város nem szerepel a világ legbarátságosabb turisztikai célállomásai között...

(Címképünkön Polignano a Mare)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×