eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Nezavisni cestarski sindikat

Megszólalt a Horvátországban balesetet szenvedett magyar család barátja

A családfő ismert teniszedző, súlyos koponyasérülése miatt még altatják a kórházban. A család Magyarországról egy barátjuk kölcsönautójával ment Horvátországba, mert a vakációt a férfi feleségének szülővárosában akarták eltölteni.

A hazai teniszvilág egyik neve elhallgatását kérő alakja a Blikknek elmondta, hogy a férfi az egyik legképzettebb teniszedző akit ismer, több nyelven beszél, nincs olyan iskola vagy tovább képzés amit ő már nem végzett el. Itthon trénerkedett, aztán horvát feleségével úgy döntött, hogy visszamennek Ausztráliába, ahol korábban megismerkedtek. A férfi leghíresebb tanítványa a Roland Garroson negyeddöntőig jutó Petra Martic volt - mondta a lapnak a családfő ismerőse.

Mint arról beszámoltunk, a baleset csütörtökön délután történt az A4-es autópályán Varasd közelében. A család gépkocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor - a közzétett felvételek szerint - fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet a 35 éves horvát állampolgár vezetett. A történteket rögzítette a térfigyelő kamera. Figyelem, felkavaró képsorok következnek!

A kocsi annyira összetört, hogy a benne ülőket, a férjet, a feleséget és hatéves kisfiukat csaknem egy órán keresztül szabadították ki közüle. Válságos állapotban kerültek kórházba, de állapotuk már stabil. A balesetet okozó horvát Ozren M. -et először őrizetbe vette a rendőrség, majd elengedték, szombaton azonban ismét rács mögé került. A Jutarni LIst című horvát lap úgy tudja, hogy a férfinak súlyos drogproblémái voltak, alig két nappal a baleset előtt tért haza egy elvonókúráról, ahol függősége miatt kezelték.

A Blikk most a horvát lapra hivatkozva azt írja, hogy

a sofőr nem messze lakott a baleset helyszínétől, ezért pontosan tudnia kellett, hogy azon az autópálya szakaszon a fizetőkapuk miatt sebességkorlátozás van.

Az alkoholteszt korábban azt mutatta, hogy a balesetet okozó sofőr nem volt ittas. A hatóságok várják a drogteszt eredményét, illetve a telefonszolgáltató jelentését is, hogy kiderüljön: valóban használta-e a telefonját a tragédia pillanatában. A férfi ügyvédje a horvát lapnak elmondta: védence levelet írt a sérülteknek, amelyben kifejezte sajnálatát, és mielőbbi jobbulást kíván nekik.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×