eur:
393.31
usd:
367.39
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Twitter

A stadion mellett lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere

Szombat este a West Hammel játszott 1-1 után a szokásos módon a kezdőkörből szállt fel Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere, ami röviddel ezután, a stadion melletti parkolóban a földbe csapódott.

A baleset a mérkőzés vége után háromnegyed órával történt. A mentők 20.38-kor kapták a hívást a helikopter lezuhanásáról, az első egységeik nem egészen két perc múlva a helyszínen voltak.

Helyszíni jelentések szerint a helikopter hatalmas lánggal égett. Azt egyelőre nem lehet tudni, kik utaztak a gépen.

A Leicester City szombat este 11 után egy közleményt adott ki, amelyben megerősítette a baleset hírét, de további információkat későbbre ígértek. A rendőrség is csak annyit közölt, hogy történt egy "incidens" a King Power Stadionnál.

A skysports.com egy szemtanú beszámolója alapján azt írta, hogy a helikopter irányíthatatlanná vált a parkoló fölött, pörögve lezuhant, majd felcsaptak a lángok.

A tulajdonos gyakran ment haza londoni otthonába a helikopterével. Lapértesülések szerint mintegy 20 olyan ember van, aki a helikopteren szokott utazni, de nem tudni, most kik voltak rajta.

A baleset helyszínéről szombat éjjel egy sziréna nélkül, lassan közlekedő mentőt láttak távozni. A Sky Sportsnak egy név nélkül nyilatkozó szemtanú azt mondta, látta a gépből kiszállni Kasper Schmeichel kapust, akit többen is követtek, mielőtt a gép lángokba borult.

A csatorna úgy tudja, hogy Aiyawatt 'Top' Srivaddanaprabha alelnök és John Rudkin futballigazgató nem volt a gépen. A tulajdonos fia nem volt ott a meccsen, Rudkin igen, de nem szállt fel a gépre.

Vichai Srivaddhanaprabha 2010-ben vásárolta meg a Leicester Cityt, amely 2016-ban az angol bajnokság (Premier League) első helyén végzett.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×