INFORÁDIÓ
2022. december 8. csütörtök
Mária

magyar bankholding

munkavállaló

kompenzáció

Hárommilliárd forintos kompenzációs csomaggal támogatja munkatársait a Magyar Bankholding

Hárommilliárd forintos kompenzációs csomaggal támogatja munkatársait a Magyar Bankholding

Infostart

Soron kívüli alapbérfejlesztés, egyhavi karácsonyi juttatás, kibővült cafeteria és családosoknak nyújtott munkaidő-kedvezmény is szerepel a csomagban.

A megváltozott gazdasági körülmények miatt összesen hárommilliárd forint értékű kompenzációs csomaggal támogatja munkavállalóit a Magyar Bankholding. Pozíciótól, bérsávtól függően, soron kívüli alapbérfejlesztésben, több szakterületen egyhavi karácsonyi juttatásban, valamint kibővült cafeteria csomagban és családosoknak nyújtott munkaidő-kedvezményekben részesülhetnek a csoport munkatársai.

„Bár idén már végrehajtottunk egy jelentős mértékű általános béremelést és kibővítettük szociális juttatásaink körét, az inflációs környezet miatt fontos volt a Magyar Bankholding vezetősége számára, hogy kollégáink kompenzációját versenyképes szinten tartsuk, ezért döntöttünk az újabb bérfejlesztés mellett. Az anyagi juttatásokon túl extra szabadnapokat is biztosítunk kollégáinknak, mivel tudjuk, hogy a hármas bankfúzió különleges munkaterheléssel jár” – mondta Dobi Kitti, a Magyar Bankholding humán erőforrásért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az október 1-jétől bevezetendő béremelésből vezetői döntés alapján több ezer munkavállaló részesülhet, ha letöltötte próbaidejét. A rendkívüli, egyösszegű egyhavi bérkifizetésre a mozgóbérben vagy egyéb pluszjuttatásokban nem részesülő, jellemzően támogató területen dolgozó több ezer munkatárs jogosult. A két intézkedés összköltsége kétmilliárd forint. A Magyar Bankholding tagbankjaiban működő cafeteria rendszer harmonizációja és kiterjesztése több ezer munkatárs számára az eddigi keret duplázódását jelenti, ennek pluszköltsége eléri az egymilliárd forintot.

Az átfogó intézkedéscsomag elemeként a bankcsoport minden munkatársára kiterjeszt több, a jogszabályok által garantáltak feletti munkaidő-kedvezményt is. Házasságkötés esetén 3 nap szabadság igényelhető a dolgozóknak, a szülők és nagyszülők pedig évente akár 3 nappal többet maradhatnak családjaikkal – a törvényileg előírt pótszabadságon felül.

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018