eur:
389.46
usd:
362.81
bux:
67982.32
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Díjat nyert a Corvin Sétány

Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét nyerte el a Corvin Sétány a Nemzetközi Ingatlan Díj (International Property Awards) és a Bloomberg televízió közös szakmai értékelése alapján.

A szeptember 25-én Londonban megrendezett ünnepélyes díjátadáson a Futó Péter és Futó Gábor tulajdonában lévő Futureal csoport idén két kontinenst - Európát és Afrikát - magában foglaló mezőnyben nyerte el az első díjat a Corvin Sétány városfejlesztési projekttel.

A Corvin Sétány Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programja és a főváros egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektje. A 2004-ben indult ingatlanfejlesztés mintegy 220 ezer négyzetméter belvárosi területre terjed ki a budapesti Józsefvárosban. A megközelítőleg fél millió négyzetméteres, 200 milliárd forintos beruházási program több mint fele idén október végéig elkészül, beleértve 850 új lakást, 43 ezer négyzetméter irodát, több mint 100 új üzlethelyiséget és a belváros legnagyobb sportközpontját, a Life1 Wellnesst. Hamarosan indul a Corvin Sétány lakásprojekt következő, 260 lakásos üteme.

A projekt magában foglal még egy 16 milliárd forintos közprogramot is.

A Futureal csoport az 500 millió euró értékű folyamatban lévő, vagy befejezett, illetve további 1 milliárd euró értékű előkészítés alatt álló fejlesztésével a PropertyEU 2009-es tanulmánya szerint a 10. helyen szerepel az európai ingatlanfejlesztők listáján.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×