eur:
389.62
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Csökkenhetnek a kötelező biztosítások átlagdíjai

Csütörtökön hirdetik meg a biztosítók a jövő évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjaikat. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének elnöke azt mondta: csökkenhetnek a kötelezők átlagdíjai. Hozzátette: idén is sokan fognak biztosítót váltani.

Október 30-án hirdetik meg a jövő évre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztotási díjakat a biztosítók. Ha valaki biztosítót kíván váltani, akkor december elsejéig kell beérkeznie a társasághoz az eddigi szerződés felmondásának, ezt személyesen, levélben, vagy faxon lehet megtenni. A jövő évi kötelező gépjármű-felelősségbiztotás megkötését decemberben lehet megtenni, hiszen januártól már csak az élő szerződéssel rendelkező autók közlekedhetnek az utakon.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének elnöke az InfoRádiónak elmondta: várakozásaik szerint a váltási kedv töretlen marad idén is, annak ellenére, hogy már volt egy rendkívüli kampány a MÁV Biztosító összeomlása miatt. Papp Lajos szerint az ügyfelek nem ijedtek meg, és mérlegelni fogják, hogy érdemes-e váltani.

Nem lettek egyszerűbbek a tarifák, így érdemes szakértők segítségét igénybe venni - tanácsolta a szervezet elnöke.

Papp Lajos kiemelte: várakozásaik szerint az alsó szegmensben stagnálnak, vagy kicsit nőnek az árak, míg a drágább konstrukciókban kisebb csökkenésre lehet számítani.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×