eur:
392.83
usd:
368.15
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A kormány elfogadta az Új Magyarország Fejlesztési Terv programjait

A kormány elfogadta az Új Magyarország Fejlesztési Terv tizenöt operatív programját, amelyeket Magyarország december közepén benyújt az Európai Uniónak - mondta Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos.

Bajnai Gordon emlékeztetett arra, hogy a kormány az operatív programokat két részletben fogadta el, a múlt héten az ágazati, szerdai ülésén a regionális operatív programokat hagyta jóvá.

A kormánybiztos elmondta, hogy Magyarország az európai uniós tervezési módszertan alapján jól halad a 2007-2013. évi mintegy 8.000 milliárd forint fejlesztési felhasználásának megtervezésében.

Magyarország Ausztria, Lettország és Málta után negyedikként adta be az Új Magyarország Fejlesztési Terv stratégiáját az Európai Uniónak.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×