eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Megfelel a magyar elvárásoknak az unió költségvetése

Az Európai Unió jövő évi költségvetése minden szempontból megfelel a magyar elvárásoknak - közölte a Pénzügyminisztérium államtitkára Brüsszelben.

Katona Tamás az uniós tagállamok költségvetési ügyekért felelős minisztereinek tanácskozása után úgy fogalmazott: a 2007-es uniós költségvetés "alapján Magyarországon elindulhatnak a tervezett fejlesztések.

A tagállamok pénzügyminisztériumainak képviselői első olvasatban vitatták meg a közösség 2007 és 2013 közötti időszakra vonatkozó költségvetése első évének számait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×