eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A pénzügyminiszter továbbra is bizakodik

A pénzügyminiszter szerint jövőre a GDP 5 százalékára csökkenhet az államháztartás hiánya a kormányfő által szombaton bejelentett intézkedései hatására.

Veres János a kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta: a gazdasági növekedést az intézkedések várhatóan 2 százalékponttal mérséklik.

Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy a növekedés visszaesése átmeneti lesz, 2008-ban újra 4 százalék körül bővül a GDP.

A pénzügyminiszter elmondta, hogy 2008-ban az államháztartás hiánya a GDP 3-3,5 százaléka körül alakulhat, nyugdíjkorrekció nélkül. Veres János hangsúlyozta, hogy az ismertetett hiányok elérése érdekében nincs szükség további módosító javaslatokra.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 06:56
×
×
×
×