eur:
395.14
usd:
368.32
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Unsplash.com

Magától kezd szelektálni a Gmail

Külön mappába gyűjti ezentúl a kevésbé fontos üzeneteket az alkalmazás.

A Gmail eddig is igyekezett szűrni a leveleket prioritás szerint; promóciók, spam, közösségi média mappákba rendszerezte őket, így segítve a felhasználókat azzal, hogy az általa csak lényegesként hivatkozott levelek jelentek meg a beérkezett mappában - írja a HVG.

A Google most egy újabb szűrővel segíti a lényegre fókuszálást: megújul a Frissítések mappa iOS-en és Androidon, így a Gmail alkalmazás a jövőben az alacsony besorolású e-maileket ebbe a mappába helyezi be. Ezek a levelek azok, amelyek nem igényelnek azonnali figyelmet: automatikus visszaigazolások, számlák és egyéb levelek, melyekre alapvetően nincs szükség, legalábbis azonnal aligha.

A Google már tesztelte a funkciót egy ideje, és most széles körben is bevezeti Androidon és iPhone-okon is. Természetesen ki is lehet kapcsolni, ehhez a Beállítások » E-mail-fiók » Beérkezett levelek kategóriái menüpontot kell felkeresni - írja a portál.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 04:24
×
×
×
×