eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Keresztes Ildikó. Forrás: Facebook / Keresztes Ildikó
Nyitókép: Forrás: Facebook / Keresztes Ildikó

Súlyos műtéten esett át Keresztes Ildikó

Az énekesnőnél még novemberben diagnosztizáltak agydaganatot, de egészen mostanáig nem akart beszélni róla. Februárban megműtötték, a tervek szerint ősszel tér vissza a színpadra.

Komoly betegséggel küzdött Keresztes Ildikó az elmúlt hónapokban - írja a hvg.hu. Novemberben találtak egy daganatot az agyában, de azért nem beszélt róla, mert nyugalomra volt szüksége, és nem akarta, hogy az emberek találgassanak.

Most azonban a Nők Lapjának több részletet is elárult a betegségéről, annak felfedezéséről és a gyógyulásáról. Azt mondta, azért szólal meg, hogy a rajongói tudják, miért tűnt el hónapokra.

Az újságnak azt mesélte, egy nap arra ébredt, hogy szédül és hányingere van. „Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, de nem találtak semmit. Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött” – mondta a lapnak.

A vizsgálatnak ezen a pontján még nem lehetett tudni, hogy jó- vagy rosszindulatú-e a tumor, viszont mindenképpen el kellett távolítani.

Keresztes Ildikót végül február elején műtötték meg, utána három hónapig nagyon szigorú pihenést írtak fel neki a lábadozás idejére. Akkor mentálisan is elkezdte feldolgozni a történteket: „Csodálatos ajándékot kaptam a hatvanadik születésnapomra: egy pihenéssel töltött évet, amelynek során sem stressz, sem semmilyen tennivaló nem terhel, és végre elengedhetem magam, ez évtizedek óta nem adatott meg.”

Az énekesnő megnyugtatta a rajongóit, hogy egyre erősebbnek érzi magát, és hozzátette: „Végre megértettem, hogy az élet szép, és örülni kell minden apróságnak. Egy szál virágnak is…”

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×