eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Unsplash.com

Egyetlen változás jön az időjárásban - előrejelzés, térképek

Folytatódik a csendes, nyugodt időjárás, mindössze egy kicsit több lesz a felhő egy melegfront hatására. Hétvégén érkezik egy hidegfront, de csak kisebb mértékű lehűlést eredményez.

Csütörtökön jobbára közepesen vagy erősen felhős égbolt mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap - a legtöbb napsütésre a keleti tájakon van kilátás. Inkább csak a Dunántúlon fordulhat elő néhol kisebb eső, másutt érdemi csapadék nem valószínű. Gyenge marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 9 és 14 fok között várható - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

Pénteken a pára-, illetve ködfoltok megszűnését követően többnyire fátyolfelhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem várható. A délkeleti, keleti szél a Dunántúlon sokfelé megélénkül, néhol megerősödhet. A hajnali -4, +4 fokról 9 és 16 fok közé emelkedik a hőmérséklet, északkeleten lesz a hidegebb.

Szombaton a nap második felében nyugat felől vastagabb felhők érkeznek. A késő délután, esti óráktól főleg a Nyugat-Dunántúlon szórványosan eleredhet az eső, záporeső.

Vasárnap Erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, észak-keleten helyenként esővel.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×