eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Pixabay

Termálfürdők, ahol szilveszteri zenés bulit tartanak

Országszerte több termálfürdőben is éjszakai fürdőzéssel egybekötött bulival készülnek december 31-re, illetve a jövő év első óráira. Egy szakoldal összegyűjötte a legizgalmasabbakat.

Ezekben a fürdők nem csak nyitva lesznek, hanem programot is szerveznek szilveszterre. A termalonline.hu azt írja: ilyenkor ez nem pusztán meghosszabbított nyitvatartást jelent, hanem sztárfellépőkkel, élőzenével, tűzijátékkal, szilveszteri ételekkel, italokkal készülnek a szervezők.

Ha elfogynak a jegyek, betelik a fürdő kapacitása, akkor nem tudnak már több belépőt értékesíteni helyszínek.

A szakoldal megadja a jegyárakat is, mi azonban ezt nem tesszük, de íme a legjobbnak mondott helyszínek:

  • A budapesti Aquaworld élményfürdőben 20 órától 2:30-ig tart majd a szilveszteri program. A zenét DJ biztosítja, de jelmezes partyt, UV tánc-show-t, bűvészshow-t, lézershow-t, újévi tűzijátékot is tartanak, továbbá éjszakai menüvel és ajándék pezsgővel várják a vendégeket.
  • A Ceglédi Gyógyfürdőben 20 órától éjjel 2-ig tart a szilveszteri éjszakai fürdőzés. A zenéről DJ gondoskodik, az érkezőket welcome drinkkel várják, éjfélkor egy pohár pezsgővel, majd virslivel vendégelik meg a fürdőzőket, az este folyamán pedig a szauna használata is biztosított.
  • Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace Élményfürdőben nagyszabású szilveszteri programmal készülnek az év utolsó napjára. Lézershow, habparty, DJ, élőzene és szilveszteri ételek, italok jelentik majd a választékot. Az este sztárvendége pedig Tolvai Reni lesz. A fürdőbuli december 31-én 20 órakor veszi kezdetét és másnap hajnali 4 órakor ér véget.
  • A Leányfalui Termálfürdőben is 20 órakor veszi kezdetét a szilveszteri mulatság. Az éjjel 2 óráig tartó programon DJ biztosítja a zenét a szabadtéri medencés fürdőben.
  • A Hertelendi Termálfürdőben december 31-én 18 órától másnap hajnali 2:30-ig tart az esti buli. A The Connector zenekar biztosítja az élőzenét, éjfélkor pezsgővel köszöntik a vendégeket és tombola is lesz. A fürdő étterme egész este ünnepi ételeket és italokat kínál.
  • A makói Hagymatikum fürdőben a Filmcsillagok Éjszakájával búcsúztatják a 2023-as esztendőt. A belépőjegy a welcome drinket a svédasztalos vacsorát és az éjféli menüt is magába foglalja. A program részeként fellép a Bud Spencer&Terence Hill Emlékzenekar, valamint habparty és DJ is biztosítja a kikapcsolódást.
  • A ráckevei Aqua Land termálfürdőben nagyszabású medencés bulival készülnek az év utolsó éjszakájára. 20 órától másnap hajnali 3 óráig zenés programokkal, filmvetítéssel, szaunafelöntésekkel lehet múlatni az időt.
  • A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is szilveszteri medencepartyval köszönnek el 2023-tól. Két helyszínen hajnali 4-ig tart a buli. Vízgömb művész is fellép, de beltéri tűzijáték is lesz éjfélkor, éjjel fél 1-kor pedig egy sztárvendég, Kovács Kati ad koncertet.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×