eur:
389.44
usd:
363.72
bux:
68096.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Man browsing porn site late at night.
Nyitókép: M-Production/Getty Images

Magyarország friss szextérképe – itt a listavezető tíz magyar település

Egy friss elemzésből kiderült, hogy 2023-ban mely településeken a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt.

A Google Trends mutatói segítségével kiderül, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt – írja egy friss elemzés alapján a Pénzcentrum.

Az vizsgálták, hogy tavaly nyár óta mely településeken volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Idén Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben.

A tavaly első helyezettként Farád képviselte a nyugati térséget, de idén be sem került a Top10-be, most a Békés vármegyei Kondoros lett az első, mögé még Gávevencsellő és Demecser, azaz két Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település tudott felkapaszkodni a képzeletbeli dobogóra.

A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település került fel, a többi helyezést Hajdú-Bihar vármegye vitte el, egyedüiként a Dunántúlról a Fejér vármegyei Lepsény jutott be a listára. Budapest továbbra sem fért bele a legelőkelőbb tíz helyezett közé.

Az első tíz helyezett

  1. Kondoros (Békés)
  2. Gávavencsellő (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  3. Demecser (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  4. Sárrétudvari (Hajdú-Bihar)
  5. Egyek (Hajdú-Bihar)
  6. Nyírcsaholy (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  7. Lepsény (Fejér)
  8. Mánd (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  9. Nagyhalász (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  10. Hajdúdorog (Hajdú-Bihar)
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×