eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Man browsing porn site late at night.
Nyitókép: M-Production/Getty Images

Magyarország friss szextérképe – itt a listavezető tíz magyar település

Egy friss elemzésből kiderült, hogy 2023-ban mely településeken a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt.

A Google Trends mutatói segítségével kiderül, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt – írja egy friss elemzés alapján a Pénzcentrum.

Az vizsgálták, hogy tavaly nyár óta mely településeken volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Idén Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben.

A tavaly első helyezettként Farád képviselte a nyugati térséget, de idén be sem került a Top10-be, most a Békés vármegyei Kondoros lett az első, mögé még Gávevencsellő és Demecser, azaz két Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település tudott felkapaszkodni a képzeletbeli dobogóra.

A legszexéhesebb városok listájára még további három Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település került fel, a többi helyezést Hajdú-Bihar vármegye vitte el, egyedüiként a Dunántúlról a Fejér vármegyei Lepsény jutott be a listára. Budapest továbbra sem fért bele a legelőkelőbb tíz helyezett közé.

Az első tíz helyezett

  1. Kondoros (Békés)
  2. Gávavencsellő (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  3. Demecser (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  4. Sárrétudvari (Hajdú-Bihar)
  5. Egyek (Hajdú-Bihar)
  6. Nyírcsaholy (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  7. Lepsény (Fejér)
  8. Mánd (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  9. Nagyhalász (Szabolcs-Szatmár-Bereg)
  10. Hajdúdorog (Hajdú-Bihar)
Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×