eur:
394.43
usd:
370.21
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Fotó: Normafa Park
Nyitókép: Normafa Park

Lehet szánkózni és sífutni Budapesten, de van jó hírünk a síelőknek is

Szánkózni lehet a Normafánál, és Eplény is kinyitott, a hétvégére ismét télies idő várható, tehát valószínűleg lehet síelni néhány magyarországi síterepen.

A Normafa Park üzemeltetői a hétvégén be tudták indítani a hóágyúkat, amelyek segítségével behavazták a szánkó-, illetve a sífutópályát. Mostantól mindkét pálya este 10-ig világítás mellett használható – írja a síelők.hu.

A szánkózó terület hétfő délutánra készült el, a sífutók keddtől vehették birtokba a 800 méter hosszú nyomvonalat.

A szánkópálya használata ingyenes, a sífutópálya is jelenleg ingyenes, de ez a későbbiekben változhat. Felszerelést a nemrégen átadott Vasas Síházban lehet bérelni, hétközben 14 és 18 óra, hétvégén 10–18 óra között.

Hétfőre Eplényben is sikerült behavazni a pályákat. A pályák közül az A1, az A7, a Q3, és a T1 lift melletti tanpálya üzemel. Délutánra a kétszemélyes ülőliftet is beindították.

Eplénnyel együtt elvileg három hazai síterepen lehet síelni. Mátraszentistván szintén üzemel. A bánkuti pálya honlapja szerint ők is üzemelnek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×