eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Orvhalászokat füleltek le a Tiszánál

Eljárást indított a Tiszai Vizirendészeti Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetése miatt két férfi ellen, akik pénteken délelőtt a Tisza folyón horgásztak.

A Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft. hivatásos halőrei tettek bejelentést a rendőrségre, és a járőrök azonnal a tiszafüredi folyószakaszhoz siettek. A helyszínre érkező rendőrök tetten érték a jogsértőket és megállapították, hogy egy 49 éves poroszlói és egy 38 éves tiszafüredi lakos a Tisza azon szakaszán horgászott, amely jelenleg kíméleti területnek minősül. Két szürke harcsát és két busát fogtak ki a folyóból.

A feltételezett elkövetőket a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsére előállították, ahol a kihallgatásuk során a cselekmény elkövetését elismerték.

A cselekményhez használt horgászbotokat és felszerelésüket lefoglalták, a kifogott halakat a folyóba visszaengedték.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×