eur:
392.12
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Mozgó lárvát húztak ki a győri orvos hátából

Mexikói üdülésről tért haza a férfi, ott került a testébe az élősködő, amely már itthon fejlődött akkorává, hogy szabad szemmel is láthatóvá vált. A mozgó lárvát itthon párja szedte ki az orvos hátából. A rémisztő kalandot a kisalföld.hu írta meg, és videót is közzétettek a műveletről.

A kisalföld.hu-nak az orvos párja mesélte el, hogy a gyerekgyógyász Mexikóban és Belizben járt, ahol őserdei túrán is részt vett. Megcsípte mérgespók és levélvágó hangya is, a baj azonban nem abból lett.

A hazatérés után szinte azonnal vörös duzzanat keletkezett a férfi hátán. A mosonmagyaróvári kórházban dolgozó ovros elment bőrgyógyász kollégájához, aki a tályogot kitisztította.

A seb ugyanis nem gyógyult, egyre csúnyább lett. Egy zuhanyozás után vette észre az asszony, hogy a valami mozog benne. Csipeszért ment, közben rögzítette, amit lát, végül pedig kihúzta az állatot.

A videót csak erős idegzetűeknek ajánjuk!

Az orvos a szakirodalom alapján azonosította az élősködőt. Kiderület, magyarul emberbagócsnak hívják a lényt, amit hazahozott a testében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×