eur:
394.19
usd:
370.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ráfaragott a Coca Cola a nindzsára - videó

Visszavonta hirdetését és kártérítést fizet a Coca Cola, miután elismerte, hogy jogtalanul használta fel egy brit együttes zenéjét és animációját egyik hirdetésében.

A 7 Seconds of Love (A szerelem hét másodperce) nevű brit együttes azt állította, hogy az üdítőipari óriáscég az engedélye nélkül használta a Ninja című dalukat, valamint a hozzá készült videoklipet.

A megbeszélések után a Coca Cola elismerte a jogsértést, visszavonta a korábban Dél-Amerikában sugárzott hirdetését, és kártérítést is fizet az együttesnek, ennek összegét azonban nem hozták nyilvánosságra.

"Kedvező megállapodásra jutottunk" - jelentette ki Joel Veitch, a banda frontembere, hozzátéve: a pénzt részben jótékonysági szervezeteknek juttatják, részben az együttesre költik.

A 7 Seconds of Love vezetője kiemelte: korábban nem volt pénzük arra, hogy igazán jó körülmények között dolgozzanak, most azonban egy fantasztikus stúdióban, kiváló szakemberekkel zenélhetnek. Azt tervezik, hogy újra felveszik a Ninját.

Joel Veitch arról is ismert, hogy ő végzi a rathergood.com honlap kreatív munkáját. A honlap az animációiról vált ismertté, amelyekben kismacskák és más állatok szerepelnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×