INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Tanítsuk meg a férfiakat szerelmes levelet írni!

Infostart / InfoRádió
Úgy tűnik a nők elégedetlenek a modern technikával. Sokkal jobban örülnek egy kézzel írott szerelmeslevélnek, mint egy elektronikusnak vagy egy sms-üzenetnek.

A brit oktatási minisztérium ezért elhatározta, ingyenes levélíró tanfolyamot szervez azoknak, akik papírra vetnék kedvességeiket.

A tárca 2000 nőt kérdezett meg, 77 százaléka mondta azt, hogy inkább kézzel írt levélben olvasna kedvese érzelmeiről, mint elektronikus formában.

A megkérdezettek majdnem ötöde még egyáltalán nem kapott szerelmeslevelet, 44 százalékukat pedig több mint egy évtizede örvendeztették meg írott vallomással.

A brit kabinet Jilly Coopert, több romantikus regény szerzőjét kérte fel a kampány lebonyolítására. Az író elmondta: férjével 45 évvel ezelőtt találkozott először, de a randi után egy igen megkapó levelet kapott tőle. Azt írta, hogy egy percet sem tud várni, újra találkozni akar vele.

Az írónő úgy látja: a férfiaknak semmi mást nem kell tenniük, mint tárgyilagosan leírni kedvesüknek: "Te vagy a legjobb dolog a világon, és nagyon szeretlek".

A hölgyektől azt is megkérdezték, melyik hírességtől kapnának szívesen szerelmeslevelet. Az élen Johnny Depp végzett, a második helyet pedig Brad Pitt szerezte meg.

A címlapról ajánljuk