eur:
394.24
usd:
353.88
bux:
72878.7
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Nyitókép: Wikipédia

Letartóztatták a sztárt, már 8 nő vádolja szexuális erőszakkal

A BBC tájékoztatása szerint letartóztatták New Yorkban az amerikai rappert, Sean Combst, előadónevén Puff Daddyt, de a hatóságok egyelőre nem közölték, hogy milyen vádak alapján.

Puff Daddyt eddig összesen 8 nő vádolta meg szexuális erőszakkal és perelte be. A nyolcadik feljelentő, Dawn Richard, aki az amerikai MTV zenei tehetségkutatója, a Making the Band egykori versenyzőjeként ismerte meg Combst.

Beadványa szerint a rapper 2009 és 2011 között többször is bántalmazta és szexuálisan zaklatta Richardot, miközben megpróbálta elhitetni vele, hogy erre karrierje érdekében van szükség - írja a 444.hu.

Egy nyilvános eseményen Combs például megparancsolta Richardnak, hogy vetkőzzön le, és megalázó neveken hívta, máskor zsarolásként visszatartotta az énekesnő és zenekara műsorból származó bevételeit.

A rapper ellen korábban heten adtak be keresetet szexuális rabszolgaságra kényszerítés, bántalmazás és nemi erőszak miatt. Ő továbbra is tagadja a vádakat: szerinte lejáratás zajlik ellene, a nők pénzt akarnak tőle.

Elsőként a Cassie-ként ismert Cassandra Ventura – aki maga is énekesnő, és tizenkét évig járt a rapperrel – perelte be Combst, azt állítva, hogy a kilencvenes évektől többször kényszerítette arra, hogy az általa felbérelt férfi prostituáltakkal szexeljen, miközben ő maga nézte és filmezte ezt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Forradalom a pénzügyekben: az AI most tanul számolni, hamarosan a robotok felülmúlják az embereket

Forradalom a pénzügyekben: az AI most tanul számolni, hamarosan a robotok felülmúlják az embereket

A nyelvi modellek most számolni tanulnak, ennek éljük jelenleg a forradalmát.  Ugyan a chatelő robotok a banki rendszerekben még buták, de pár év múlva felülmúlhatják az emberi tanácsadókat, ez meghozhatja a bizalmat is feléjük. A klasszikus befektetési alapok hosszú távon átalakulnak, a személyes tanácsadás pedig a leggazdagabbak luxusa lesz, ám mindeközben olyan befektetési tanácsok lesznek elérhetők az átlagember számárais , amelyre eddig nem volt lehetőség. A jövő pénzügyeiről és az AI ebben betöltött szerepéről volt szó a Portfolio Future of Finance rendezvényének első szekciójában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×